Leave Your Message
O lo'o fa'ailoa mai e le au gaosi mea fa'aliliu auala fa'ato'i-pu'upu'u mo fa'aliliuga eletise

Tala Fou

O lo'o fa'ailoa mai e le au gaosi mea fa'aliliu auala fa'ato'i-pu'upu'u mo fa'aliliuga eletise

2023-09-19

E le masani tagata uma i le eletise eletise. A uma mea uma, o le eletise eletise e masani lava i lo tatou olaga i aso taitasi, ae i le tele o tulaga o le a tatou feagai ai ma faʻafitauli faʻalavelave puʻupuʻu eletise. O lea la i le asō o le a ou ave oe e malamalama i faiga faʻaleleia mo le puʻupuʻu teteʻe o le eletise.


Fa'amea fa'aliliu-fa'atino su'ega pupu'u i mea fa'aliliu e puipuia ai fa'afitauli a'o le'i tupu.


O le mautu o le faagaoioiga o se transformer tele o loo taoto muamua i lona fausaga ma tekinolosi gaosiga, ma lona lua i suega eseese i luga o meafaigaluega i le faagasologa o le faagaoioiga e malamalama saʻo i le tulaga galue o meafaigaluega. Ina ia malamalama i le faʻamaoni faʻainisinia o le transformer, e mafai ona faʻaleleia ona vaega vaivai e tusa ai ma le suʻega puʻupuʻu, ina ia mautinoa o loʻo iloa lelei le mamanu o le malosi faʻavae o le transformer.


Tagata gaosi Transformer--Fa'ata'atia le mamanu, fa'alogo lelei i le fa'agasologa o le fa'apipi'i axial o le gaosiga o u'amea.


Pe a mamanuina, e le gata ina faʻaitiitia e le kamupanī le leiloa o le transformer ma faʻaleleia le maualuga o le insulation, ae ia mafaufau foi i le faʻaleleia o le malosi o le aʻafiaga ma le puʻupuʻu teteʻe o le transformer. I tulaga o tekinolosi gaosiga, talu ai o le tele o transformers e faʻaaogaina pine faʻapipiʻi, ma o le maualuga-voltage ma le maualalo-voltage coils e faʻaaogaina le pine lava e tasi, o lenei fausaga e manaʻomia ai se tulaga maualuga o tekinolosi gaosiga, ma o paʻu puipui e faʻaaogaina mo le faʻamalosi. A maeʻa ona faʻapipiʻi le uʻamea, e tatau ona faʻagogo le uʻamea taʻitasi ma se faʻapogai tumau pea, ma fua saʻo le maualuga o le uʻamea pe a maeʻa.


O pusa taʻitasi o le pine lava e tasi e faʻafetaui i le maualuga tutusa pe a maeʻa le faʻagasologa o loʻo i luga, ma faʻaogaina le masini suauʻu e faʻateleina ai le manaʻomia o le galuega i luga o le coil i le taimi o le faʻapotopotoga, ma iu ai ina oʻo i le maualuga ua faʻamaonia e le mamanu ma le gaosiga. tekinolosi. I le faʻapipiʻi lautele, faʻaopoopo i le gauai atu i le tulaga faʻapipiʻi o le maualuga-voltage coil, e tatau foi ona gauai atu i le pulea o le tulaga faʻapipiʻi o le eletise maualalo.


65096d7799c1047446